top of page
20240328_132248.jpg

Werkplek

Warm, inspirerend, uniek en een uitzicht dat rust uitademt. Denkdagen op een bijzondere locatie. Een frisse neus halen kan je hier heel letterlijk nemen tussen de bomen…


Met ons paviljoen als werkplek kies je voor een authentieke vergaderlocatie die perfect aansluit bij de noden van jouw bedrijf. Wil je er een teambuilding aan koppelen, een workshop, een afterworkdrink? Alles kan uitgewerkt worden op maat en wordt tot in de kleinste details verzorgd.

6P9A1056_SH.jpg

Onze rechthoekige zaal kan heel flexibel ingericht worden. Er zijn 16 tafels (70x120) en 48 stoelen beschikbaar. Maar dankzij de vaste banken met kussens rondomrond kunnen makkelijk 60-70 personen zittend plaatsnemen.

We werken ook hier met verschillende huiscateraars om aan al jullie wensen te voldoen: broodjeslunch, ontbijt of brunchformule, gezond buffet, wereldkeuken, foodtruck…

Of je kan er ook voor kiezen om in het beukenhof zelf te gaan lunchen! Met Restaurant Beukenhof werken we samen voor een werklunch in het kasteel (op maandag/dinsdag/woensdag en vrijdag). Je kan te voet via onze tuin naar het park. Verfijnde keuken. Topervaring! 

Troeven

01.

Te midden het groen

02.

Duurzaam en ecologisch gebouw

03.

Moderne multimedia aanwezig

04.

Koffie/thee, water/limo inbegrepen

05.

Vers fruit en lokaal lekkers voorzien

bottom of page