top of page
6P9A1253_SH.jpg

Feestplek

Het paviljoen is een zaaltje in het groen van 65m² met 3 glazen wanden en dus een fenomenaal zicht op het Beukenhof. Aansluitend een kitchenette voorzien van een kleine diepvries, grote frigo, microgolfoven, inductiekookplaat, heteluchtoven en een professionele vaatwas. Er zijn 2 toiletten aanwezig, waarvan één met een verzorgingstafel. We hebben een capaciteit van 60-70 personen, beschikken ook over een kleine tuin (200 m²) en een gigantisch park 😊.

6P9A1009_SH.jpg

Het paviljoen is geschikt voor kleinschalige familiefeesten: babyborrel, communie, lentefeest, rouwtafel, verjaardag, jubilee,… kortom alle aspecten van het leven die gevierd worden of waarbij afscheid wordt genomen op een warme, familiale manier. Feestvieren in een huiselijke sfeer.
Servies (borden, glazen, bestek,…) en meubilair zijn inbegrepen. Een koffiemachine (Bravilor) staat ter beschikking. Het paviljoen is ingericht met hoogwaardige materialen en bijpassend meubilair.
Uit respect voor de groene omgeving en buren is het paviljoen niet geschikt om te fuiven. Na 22u vragen we nadrukkelijk om de privacy en de rust van de buren te respecteren. Respect hebben voor onze buren en de groene omgeving is topprioriteit.

Troeven

01.

Te midden het groen

02.

Duurzaam en ecologisch gebouw

03.

Huiselijk ingericht met oog voor detail

04.

Vrij van cateraar

05.

Moderne multimedia aanwezig

bottom of page