top of page
6P9A0773_SH.jpg

Honestybar

We kiezen voor koffie van OR coffee, de enige Belgische koffiebrander die aan Direct Fair Trade doet. Onze thee is een biologische kruidenmelange met liefde en kunde voor het HoveniersHuis geselecteerd en gecreëerd door theemeester Ann Vansteenkiste.

 
We werken samen met Huis Christophe Demeyer uit Moen voor alle dranken. Een speciaalzaak die reeds 3 generaties actief is.


De sapjes komen van Fruit Lambrecht-Baart: zelfgeteeld fruit, geperst tot 100% puur sap, geen toegevoegde suikers, geen kleurstoffen, geen bewaarmiddelen. Puur natuur.


De limonade is van Puckolo, een Belgische kwaliteitslimonade volgens een authentiek recept van zijn grootvader. Bram doet ook waar hij blij van wordt en met zoveel passie!


Lokale biertjes komen van brouwerij Verhaeghe uit Vichte, ‘t Verzet uit Anzegem, brouwerij de Brabandere uit Harelbeke en de Circusbrouwerij uit Zwevegem. Stuk voor stuk gedreven mensen met een uniek bierverhaal.

 
De wijnen en bubbels komen van Wijnhuis Hendrik, een jeugdvriend uit Vichte die zijn wijnen door en door kent en voor ons perfect passende smaken selecteerde.

bottom of page