top of page

Dromen, durven en
doen waar je blij van wordt

Er waren eens twee dromers, durvers en vooral doeners: Miek en Mathieu. Zij met Vichtse roots en hij een Sellewietie.

Na het creëren en uit de grond stampen van koffiehuis Mokka en Meer, was het na 8 jaar tijd voor een andere uitdaging en gingen we op zoek naar een nieuwe, inspirerende plek. Die vonden we in Vichte. Op 21 september 2021, de overgang van zomer naar herfst, werden we eigenaar van de hovenierswoning die hoorde bij het kasteel van het Beukenhof in Vichte. Een echte prachtplek!

Een historisch hoveniershuis werd terug omgetoverd naar de glorie van weleer met respect voor het Beukenhof en zijn natuur. Terug naar de authenticiteit en de uitstraling die dit hoveniershuis verdient. Als kleuter mocht Miek in de tuin van juf Rieta haar boshuisje paddenstoelen zoeken en kon ze zo de magie voelen. Albert, de papa van Rieta, was de hovenier en moest zorgen dat het domein van het kasteel onderhouden bleef wanneer Meneer en Madam naar hun zomerverblijf (het kasteel) kwamen.

Dit HoveniersHuis is een authentieke ontmoetingsplek waar je durft dromen en doen. Waar de kracht van de seizoenen verscholen ligt. Waar mijn workshopaanbod een thuis krijgt, waar verbinden en op zoek gaan naar jezelf en je talenten voorrang krijgen. Waar gezinnen kunnen logeren met uitzicht op de bomen, waar familie en vrienden een warme, feeërieke plek kunnen afhuren om te vieren, maar ook om afscheid te nemen, waar collega’s inspirerende denkdagen organiseren op een unieke locatie…

6P9A1787_SH_B_edited.jpg
bottom of page