donderdag 23 oktober 2025 - 18:30
Kookworkshop Indisch
Bij deze kookworkshop starten we met een welkomsthapje terwijl Bushra het menu en enkele kooktechnieken uitlegt. Dan doen we onze keukenshort aan en beginnen we eraan.
Samen maken we 4 verschillende hoofdgerechten:
Tahaari:
Basmaati rijst gestoomd in een lekkere kruiden-bouillon van losse garam masala en een mix van groenten.
Murg Kharaayi:
Authentieke Indische Kipcurry gearomatiseerd met verse korianderbladeren en gember.
Feel-good gerecht voor elke avond van de week
Goa's butternut curry: een romige curry van butternutpompoen op smaak gebracht met een tharka can curryblaadjes -op en top herfstgerecht.
Seem ki phalli:
knapperige Belgische boontjes op Indische wijze!
Vegan "meatballs":
heerlijk gekruide "gehaktballetjes" van linzen en wortel of kebabs van rundsvlees (afhankelijk van het aantal deelnemers)
+ aangepaste raïta saus.
Na de workshop schuiven we gezellig aan tafel en ruimen we samen ook de keuken op.
​​
Zelf mee te brengen:
keukenschort, snijplank en keukenmes
​​​
Prijs:
€58
​​​
Inbegrepen:
warme ontvangst op een inspirerende plek tussen het groen
begeleiding door Bushra van www.indischkoken.com
​


