top of page

vrijdag 21 juni 2024 - 9:15

BOSBABBELS #2 zomer

BOSBABBELS is een ontmoetingsmoment voor ondernemers die sociaal, natuurlijk en verbindend ondernemen belangrijk vinden. 

BOSBABBELS biedt seizoensgebonden ruimte voor babbels: het ontmoeten, bestuiven en uitwisselen met gelijkgestemden.

 

BOSBABBELS biedt aan jou tijd om even afstand te nemen van het dagdagelijkse, tijd voor reflectie en nieuwe inspiratie.

 

BOSBABBELS biedt een magische plek, een paviljoen in het groen, een uitzicht dat rust uitademt op het ritme van de seizoenen. Een frisse neus halen kan je hier heel letterlijk nemen tussen de bomen…

BOSBABBELS is een initiatief van Miek Vandamme van Doen waar je blij van wordt en Nele Soenen van Nele Divira.  Les Verhamme van Starterslabo en De Verademing bestuift mee.  Zij inspireert, adviseert en gaat dieper in op bepaalde facetten van het ondernemerschap.  Deze babbels gaan door in het paviljoen van het HoveniersHuis in Vichte, aan het Beukenhof, onder de wijsheid van de beuken.  Wist je trouwens dat de beuk onder andere staat voor geborgenheid, verbondenheid, inzicht geeft in je creatieve talenten en deze naar buiten laat komen?  Geen betere plek voor bestuivende bosbabbels toch? We trekken dan ook zeker naar buiten om de seizoensenergie te voelen.

In deze BOSBABBELS trekken we vanuit de tuin het Beukenhof in om stil te staan bij de energie en uitnodigingen van dit seizoen.

Kom jij graag mee bosbabbelen? 

Programma:
Welkom! Met koffie*, thee*, smaakwater en huisgemaakt lekkers van 8u45 tot 9u15
Connectiemoment
Verdieping door Les: Het ondernemerschap belicht vanuit de zomer: de zomer is in ondernemerstermen het seizoen van expansie, voluit bloeien, in je kracht en licht gaan staan...
Het element van dit seizoen is VUUR, wat warmte en energie geeft en een transformerende kracht heeft.
Reflectiemoment en verbindende afsluit

Praktisch:
Op vrijdag 21 juni 2024
Van 9u15 tot 11u30, welkom vanaf 8u45
Lunch nadien mogelijk mits reservering

Prijs:
Kick-off prijs van €45 (excl. BTW)
Thee, koffie, fris en huisgemaakt gebak à volonté

Notitieboekje en reflectiekaartje**
Blijf je graag lunchen? Dat kan! Voor €22 mag je je aan lokaal groentig lekkers in buffetvorm van Café Légumes verwachten.

Meer bosbabbelen?  Noteer alvast voor 2024:
Bosbabbels Herfst: vrijdag 20 september
Bosbabbels Winter: vrijdag 20 december

*We kiezen voor koffie van OR coffee, de enige Belgische koffiebrander die aan Direct Fair Trade doet. Onze thee is een biologische kruidenmelange genaamd “bomenkracht” met liefde en kunde voor het HoveniersHuis geselecteerd en gecreëerd door theemeester Ann Vansteenkiste (Curiosithee). 
**Heb je al een notitieboekje? Breng deze gerust mee, zo blijven al jouw boskrabbels gebundeld.

beeld-bosbabbels-0x5f-jpeg-v03-1709129819667.jpg
bottom of page